Hopp til hovedinnholdet

Burde søsteren min og jeg slutte å pule hverandre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Søstera mi er 13 og jeg er 14. Når vi var små pleide vi leke masse leker som at vi tok på kjønnsorganene til hverandre. Nå nylig var jeg på rommet mitt og runket og henne så på vet at dette høres ut som jeg er i en pornofilm men det skjedde. Henne og jeg pleide kline når vi var 10 år ogsånn. Men nå begynte hu suge meg og jeg likte det. Nå har vi nesten hooket hverdag de siste ukene og pult et par ganger. Det er ingem overgrep fordi vi er begge 100% med. Og vi kommer hjem fra skole og bare starter personlig synes vi begge to det er digge å pule hverandre. Mitt spørsmål er burde vi stoppe? Selv om jeg vet det er ulovlig vil vi ikke stoppe det bare går ikke vi er seksuelt tilknyttet

SVAR

Besvart 08.05.2019 10:28:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Seksuell erfaring med søsken?

På ung.no får vi spørsmål om hva som er greit og ikke greit av nærhet og berøring. Også når det gjelder søsken og andre i familien.

 

Les mer
account_circle