Hopp til hovedinnholdet

Burde søsteren min og jeg slutte å pule hverandre?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Søstera mi er 13 og jeg er 14. Når vi var små pleide vi leke masse leker som at vi tok på kjønnsorganene til hverandre. Nå nylig var jeg på rommet mitt og runket og henne så på vet at dette høres ut som jeg er i en pornofilm men det skjedde. Henne og jeg pleide kline når vi var 10 år ogsånn. Men nå begynte hu suge meg og jeg likte det. Nå har vi nesten hooket hverdag de siste ukene og pult et par ganger. Det er ingem overgrep fordi vi er begge 100% med. Og vi kommer hjem fra skole og bare starter personlig synes vi begge to det er digge å pule hverandre. Mitt spørsmål er burde vi stoppe? Selv om jeg vet det er ulovlig vil vi ikke stoppe det bare går ikke vi er seksuelt tilknyttet

Besvart 08.05.2019 10:28
 

Svar
Hei gutt (14)

Du kan ikke ha sex eller pule søsteren din. Det er ikke lov. Dere må slutte med en gang.

Når det oppstår seksuelle relasjoner mellom søsken kalles det incest. Rollen som søsken og seksualpartnere kan ikke kombineres og blandes sammen. Det er skadelig for den følelsesmessige og sosiale utviklingen deres. I tillegg skaper det et helt feil familieforhold.

Det hender at små barn som er søsken, og nært hverandre i alder, leker seksuelle leker sammen, men disse lekene avsluttes som oftest lenge før man kommer i puberteten. 

Fra gammelt av, i alle kulturer og i alle land har det vært slik at mennesker i nær familie ikke har sex med hverandre. Det er ikke bra for noen av partene på sikt. 

Det er du som er eldst som har ansvaret for at dere ikke har sex/puler. For å hjelpe deg selv, og henne, må dere avstå fra å være nakne sammen. Da slipper dere fristelsen med å bli kåte. 

Du må snakke med søsteren din om dette og du kan vise henne svaret her.

Dere kan også snakke med helsesøster/helsesykepleier på skolen din.

 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!


Hilsen Helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Seksuell erfaring med søsken?

To i en seng (colourbox.com)

På ung.no får vi spørsmål om hva som er greit og ikke greit av nærhet og berøring. Også når det gjelder søsken og andre i familien.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex