Hopp til hovedinnholdet

Jeg har aldri fått orgasme sammen med en gutt, hvordan få til det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, nå har jeg hatt sex med flere forskjellige gutter siden jeg var 16. (Alle med beskyttelse). Jeg har hatt sex med gutter som har hatt stort og lite, tynne eller tjukke utstyr. Men jeg har aldri kommet med en fyr. Onanerer jeg selv klarer jeg å få meg til å komme flere ganger på rad, men kun med stimulering av klitoris. Prøver jeg å stimulere under sex blir jeg stresset og klarer ikke helt å gjøre det. Nå har jeg hatt en kjæreste en stund og han klarer heller ikke. Jeg vet ikke helt hva dette kan skyldes eller hva som kan gjøres med det. Jeg har det jo gøy og deilig under sex så det er ikke problemet. Kjæresten min føler at han ikke er god og dette blir jo da et problem. Jeg forteller han at jeg syntes det er deilig osv men vil gjerne komme. Blir veldig takknemlig for svar :) Mvh Anonym jente som gjerne vil gjøre kjæresten stolt og ikke føle seg dårlig.

SVAR

Besvart 12.05.2019 20:54:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle