Hopp til hovedinnholdet

Hatt sex første gang med kondom, kjæresten føler ikke noe med kondo

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og kjæresten min har akkurat hatt sex for første gang. (Altså ingen av oss har hatt sex med noen andre før) Etter første gangen gjorde vi det 2 ganger til senere. Vi brukte kondom for beskyttelse siden jeg ikke har begynt på p-pillene enda. Jeg er veldig glad for at vi brukte kondom, og har sagt til han at jeg vil vi skal bruke det pga. beskyttelse mot kjønnssykdommer. Han var helt enig med meg i det, men når han har på kondom så klarer han ikke føle noe, siden han er omskjært og derfor føler lite. Så han har ikke kommet når vi har hatt sex. Så jeg tviler på at jeg er gravid, noe som er fint med tanke på at vi ikke vil at jeg skal bli det. Men utfloden min har vært litt rar i etterkant.. Den har vært klumpete og hatt en veldig fast konsistens, den føles litt som å ta på gummi. Etter at vi hadde sex og i starten var det litt sårt i skjedeåpningen. Jeg vet jeg har hatt sopp i underlivet, men kan dette være en årsak? Eller kan det hende at jeg har en annen kjønnssykdom?

SVAR

Besvart 28.05.2019 09:24:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle