Hopp til hovedinnholdet

Har hatt ubeskyttet sex, og runket flere ganger, røde prikker på glans.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, gutt 17 her. I går 23.00. Hadde sex med ei jente jeg ikke kjenner, men vet hva heter. Jeg fikk en sugejobb, også vanlig sex, uten kondom. Ingen av oss kom. Dette er første gangen jeg har sex. I dag 01.00. Jeg runka, helt vanlig. I dag 20.00. Jeg runka igjen, helt vanlig. Men når jeg tisset etter jeg hadde runka merket jeg små røde prikker på glansen under forhuden. Det var også noe hvitt der, som kan minne om kukost. Derfor tok jeg en dusj, og kontakta hun jeg hadde sex med, og forklarte situasjonen. Hun sa hun hadde hatt sex før, men at hun ikke hadde noen kjønnsykdommer. Nå er klokka 23.00, og jeg er veldig bekymret. På forhånd takk for godt og raskt svar!

SVAR

Besvart 24.05.2019 14:21:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle