Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å ha sex med kjæresten og føler meg klar.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og min kjæreste har vært sammen siden jeg ble 9. Vi stoler virkelig på vær andre. ja, jeg er 14. Men jeg går i 10. Klasse. Detter er fordi jeg er voksen av meg og er veldig flink på skolen. Jeg blir 15 om en liten stund. Kjæresten min er 15 og blir 16 snart. Han har sakt at han har lyst til å ha sex med meg. Jeg har også veldig lyst å ha det med ham. Jeg føler meg også klar. Dermed har jeg to spørsmål. 1. Burde jeg si dette til mamma. 2. Er jeg får ung. Selvom jeg føler meg klar?

SVAR

Besvart 29.05.2019 21:44:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle