Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ingen sexlyst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 19 år. Jeg har hatt p-stav i 2 år, og ingen blødninger. I det siste (halve året) har jeg ikke hatt noe sexlyst. Jeg kjenner litt på at ingenting betyr noe, og at jeg ikke er gira på verken gutter eller sex. Kan dette ha noen sammenheng? Jeg har også hatt en depresjon, og lurer på hva jeg kan gjøre for å få denne lysten tilbake? Jeg har ikke lenger følelsen av å bli betatt av noen, og har lurt på om jeg kanskje er lesbisk?? Men jeg har ikke blitt tiltrukket av noen jenter heller.

SVAR

Besvart 29.05.2019 16:26:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Dette gjelde også de ulike hormonelle prevensjonsmetodene. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike midlene KAN gi.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle