Hopp til hovedinnholdet

Får ikke inn tampong, finger eller penis i skjeden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en norsk jente på 16 år. Jeg er så fortvilt. Jeg har hatt mensen i 2 år nå og ønsker å begynne med tampong. Har minste størrelsen og bruker litt vaselin på. Har prøvd «tusen» ganger. Jeg slapper av og jeg vet hvor den skal inn. Prøver, men får det aldri til. Føler den møter en vegg. Den går ikke inn i det hele tatt. Har fått tips om å prøve å få inn en finger. Men det funker i hvertfall ikke. Ikke i det hele tatt. Jeg har også prøvd å ha sex. Han får den ikke inn i det hele tatt og det blir som å møte en vegg. Jeg føler meg kåt nok og opphisset nok. Jeg føler meg alt for trang. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Får verken inn tampong, finger eller penis. Hva skal jeg gjøre? Jeg kommer aldri til å få til å ha sex. Hilsen en frustrert, fortvilt og trist jente på 16 år.

SVAR

Besvart 02.06.2019 17:45:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle