Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på hvordan jeg kan komme av fingring eller sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg får ikke orgasme av fingring verken på klitoris eller i vagina. Heller ikke når jeg har sex. Jeg har prøvd veeeldig mange ganger og kjæresten min fingrer meg også på begge måter og samtidig som vi har sex men jeg får aldri orgasme. Føler ikke jeg er i nærheten heller. Men jeg får orgasme ved å gni benene sammen i kors og på en måte klemme underlivet mitt i takt til jeg kommer, da kommer jeg raskt. Men jeg lurer på hvordan jeg kan komme av fingring eller sex? Vil veldig gjerne få orgasme og tror kjæresten blir føler han ikke er god nok når jeg ikke får orgasme. Pliiis hjelp meg, dette plager meg veldig mye!!!

SVAR

Besvart 30.05.2019 17:04:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
account_circle