Hopp til hovedinnholdet

Jeg kommer for fort!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ok! Nå er dette blitt et ordentlig problem! De første gangene kom jeg etter kunn 4- 5ganger inn å ut! Så nest siste gang kom jeg bare av at hun bare lett runket penis! Og nå kom jeg mens vil lå å klinte å hun bevegde seg oppå meg! Turte ikke si noe å latet som ingenting men jeg tror hun følte at jeg bare aviste henne på en måte fordi heg bare tok handen hennes vekk når hun skulle runke meg! Hva skal jeg gjøre! Kommer jo bare av å se på en jente! Dette er blitt et reelt problem, kan ikke ha sex!

SVAR

Besvart 09.06.2019 08:49:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle