Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor liker jenter bare "bad-boys"?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hvorfor er det en minoritet av guttene som har en majoritet av jentene. Jeg har prøvd alt for å få meg kjæreste, men har gitt opp, gitt opp å bli elsket av en kvinne noengang, gitt opp drømmen om å få familie og barn. Jeg har prøvd alt inkludert nettdating, jeg hadde en profil der jeg var ærlig og gjorde et inntrykk av å være en snill og pen gutt (som jeg er), den fikk akkurat 0 henvendelser, deretter lagde jeg en profil der jeg skrev at jeg hadde sittet inne for diverse smådritt, den fikk mange henvendelser, men jeg kunne jo ikke møtes med dem, ettersom jeg absolutt ikke er en bod-boy og ikke orker å lyve som det første. Hvorfor tenner jenter bare på gutter som har ødelagt livet sitt og garantert vil gi dem deng?

Besvart 12.06.2019 21:01
 

Svar
Hei

Beklager at jeg svarer så sent. 

Jeg forstår at det kan føles håpløst å date, og at man kan få inntrykk av at man aldri finner noen man passer sammen med. Det likevel heldigvis ikke slik i virkeligheten. 

Kanskje kan det være sånn at noen jenter liker gutter som fremstår som tøffere, men det gjelder nok overhodet ikke alle. For de fleste handler det å like noe om langt mer enn bare et førsteinntrykk. Derfor må man ofte bruke litt tid for å bli kjent med noen før man kan avgjøre om man liker de eller ikke. 

Jeg tenker at det også ofte er slik at når man veldig gjerne vil treffe noen så blir det neste litt vanskeligere. Det kan være fordi man tenker så mye på det at man rett og slett blir nervøs eller stresset rundt noen når man først treffer de, og kanskje ender opp med å ikke sende de signalene man ønsker. Prøv derfor å gå mer ut med en innstilling om at du skal treffe nye mennesker og å få nye venner. Kanskje tar det vekk litt av presset og gjør det enklere å treffe noen du kan passe sammen med? 

Det finnes selvfølgelig noen du passer sammen med, men noen ganger må man være litt tålmodig. 

Jeg legger ved noen fine artikler du kan lese og ønsker deg lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

Ung.no - oppslagsverket for deg som er ung

Skjermdump ung.no juni 2018

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

Les mer

Å ikke ha kjæreste

ikke kjæreste (colourbox.com)

For mange er det rett og slett ikke rett å ha kjæreste. Kanskje er det bare ikke rett tidspunkt, kanskje har man ikke tid, eller kanskje man bare liker friheten med å være singel!?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex