Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor liker jenter bare "bad-boys"?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvorfor er det en minoritet av guttene som har en majoritet av jentene. Jeg har prøvd alt for å få meg kjæreste, men har gitt opp, gitt opp å bli elsket av en kvinne noengang, gitt opp drømmen om å få familie og barn. Jeg har prøvd alt inkludert nettdating, jeg hadde en profil der jeg var ærlig og gjorde et inntrykk av å være en snill og pen gutt (som jeg er), den fikk akkurat 0 henvendelser, deretter lagde jeg en profil der jeg skrev at jeg hadde sittet inne for diverse smådritt, den fikk mange henvendelser, men jeg kunne jo ikke møtes med dem, ettersom jeg absolutt ikke er en bod-boy og ikke orker å lyve som det første. Hvorfor tenner jenter bare på gutter som har ødelagt livet sitt og garantert vil gi dem deng?

SVAR

Besvart 12.06.2019 21:01:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle