Hopp til hovedinnholdet

Jente 18 år! Jeg er forelsket i en gutt som bare vil være fuckfriends.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg møtte og ble kjent med en gutt på en fest, som jeg visste hvem var men vi kjente ikke hverandre. Vi ble kjent den kvelden og endte opp med å ha sex. Etter det har vi hatt sex flere ganger, og jeg fikk fort følelser for han. Hver gang han er på en fest jeg ikke er får jeg høre at han enten har klint eller ligget med noen andre. Jeg sa til han at jeg syntes det var dumt, og da sa han at han ikke er interessert i noe mer enn sex trodde han, og at vi bare er fuckfriends. Da tenkte jeg at jeg skulle kutte han ut, men jeg klarer det ikke. Vi har fremdeles sex, og det føles ut som at jeg gjør det fordi jeg har et håp om at han skal få følelser for meg også. Hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 10.06.2019 08:23:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle