Hopp til hovedinnholdet

Sugde en gutt uten kondom. Sjekke meg for kjønnssykdommer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, så idag sugde jeg en gutt for første gang. han hadde ikke på kondom og jeg lurer på om jeg burde skjekke meg selv for kjønnsydommer. jeg er veldig sressa for at jeg kanskje har fått noe og jeg har lest veldig mye om at man kan få kjønnsykdommer ved oralsex. og hvis jeg burde skjekke meg, er det da en mulighet for at jeg kan skjekke meg samtidig som at foreldrene ikke får vite det? Hilsen en bekymra jente 14 år

SVAR

Besvart 10.06.2019 18:24:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
account_circle