Hopp til hovedinnholdet

Jeg og kjæresten hadde sex, så kom mamma og pappa.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har type, og vi har vært sammen i 6 måneder. Vi koser oss veldig sammen, og elsker hverandre. Vi overnatter hos hverandre osv, foreldrene våres har ikke noe i mot det. Men her kommer problemet. I helgen som var, så hadde jeg besøk av typen, Mamma og pappa var ikke hjemme... jeg og typen så på film, klokka ble 00.00 ca. Så begynte vi å kline, i sofan, kledde av hverandre, så hadde vi sex(det var sjuuuuuuuuukt digg) men plutselig mens vi hadde sex, så kommer mamma og pappa hjem, og hører oss

SVAR

Besvart 15.06.2019 16:10:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
account_circle