Hopp til hovedinnholdet

Ble kjent med en jente på snap, vi hadde sex, men nå er hun ikke keen...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg og en jente snakket mye på snap og hun virket ganske keen, etter noen uker at vi hadde snakket ble jeg med hjem til ho kl 3 på natta og vi hadde sex. jeg syntes d var kos og det virket som hun syntes det også. men etter att jeg var der og dro hjem igjen så virker d som hun ikke er så keen på å snakke lenger. liksom hun svarer på snappene mine å sånn. men hun har liksom slutta med natta og god morgen snapper. så føler liksom at d er min skyld at jeg ikke er flink nokk i senga elr at hu ikke likte meg så godt irl. burde jeg spørre hva som skjer? skal jeg snappe mere? eller mindre? burde jeg si natta og god morgen siden hun ikke gjør det mere? pluss att 2 dager senere sa jeg at hu kunne få en pakke røyk av meg siden hun røyker fordi jeg ville være snill. men da ble ho nesten litt sur/missfornøyd pga hun bare fikk 1 pakke... hun bare "kan jeg ikke få 2?" når jeg møtte ho sa ho takk og tokk den 1 pakken også snakket vi i 1 minutt elr no også gikk ho. ikke noe kyss eller klem.

SVAR

Besvart 16.06.2019 10:38:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle