Hopp til hovedinnholdet

Har hatt sex med en 18 åring og er sykt stresset

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år som har hadt sex me en 18 åring. Jeg prøver og holde det skjult for familien å det har jeg klart men de har begynt å høre rykter å spørrer om spm så jeg har fortalt litt om han men vil ikke si navn. Men pappa sier at vi kan ta det opp en annen gang å jeg er sykt stressa å redd for at de skal finne ut eller få ut av meg hvem det er og at vi har hadt sex.. Hva skal jeg gjøre?? Har veldig skyldfølelse å vil bare dø! Jeg er veldig gla i han gutten å jeg vil ikke at han skal bli anmeldt å jeg vil ikke komme i trøbbel!

SVAR

Besvart 14.06.2019 16:03:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Rykter og ryktespredning

Rykter er opplysninger om noe eller noen som spres til én eller fler personer. Ryktene kan være både sanne og usanne, men de handler ofte om ting som setter andre i et dårlig lys.

Av Skage, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle