Hopp til hovedinnholdet

Jeg har prøvd å fingre, men det gjør ikke godt, hva skal jeg gjøre?

Jente
 

Spørsmål

Hei! Jeg har prøvd å fingre med en finger og en tannbørste, men det er ikke godt! Og jeg kjenner så vidt at jeg gjør det. Jeg har prøvd med 2 fingre men de går ikke inn og det er bare vondt, men jeg bruker de største tampongene og det går helt fint... Jeg liker å stimulere klitoris, men ikke fingre. Er det normalt og hva kan jeg gjøre for å synes at fingring er digg???

Besvart 16.06.2019 23:00
 

Svar
Hei!

Det er ikke rart at fingring i skjeden ikke gir deg noe nytelse. De aller fleste trenger at både klitoris og skjeden blir stimulert samtidig, eventuelt bare klitoris. Prøv derfor ut å stimulere begge steder samtidig, det vil gi deg en bedre opplevelse. 

For at det skal kjennes godt å ta noe inn i skjeden, må en være kåt og gi seg selv de stimuleringene som skal til for at skjeden blir klar. Det kan ta fra noen minutter til en halvtime. Fører en inn noe i skjeden før den er klar, vil det oppleves vondt, trangt og ubehagelig. 

Les gjerne vedlagte artikkel for flere tips. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex