Hopp til hovedinnholdet

Ville det vært lurt å sjekket seg om en ukes tid uansett?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde sex mens jeg var full her om dagen og det er noe jeg er litt bekymret over. Vi hadde både anal og vaginal sex og jeg har hørt at det er farlig å ha vaginal sex etter anal sex i form av sykdom og bakterier. Det har bare gått to dager så har ikke opplevd noen plager enda, men ville det vært lurt å sjekket seg om en ukes tid uansett? Også har jeg også fått brunt utflod. Er litt bekymret over dette, men det lukter ikke noe rart og kan kanskje forklares av at jeg begynte å blø fra kjeden under sexen og at det kanskje er litt rester av blod som blandes med utfloden. Samtidig tar det kanskje mer enn to dager før riften leges og man slutter å blø helt?

SVAR

Besvart 22.06.2019 08:35:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle