Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal man ri en gutt?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg lurte på hvordan man skal ri en gutt. Jeg er ikke sterk i lårene og er kjempe stiv mellom beina. Er la langt ifra for å komme i spagaten for å si det sånn. Jeg vil jo klare å ri han så ikke han må gjøre alt. Har dere noen tips eller øvelser?

Besvart 25.06.2019 22:26
 

Svar
Hei jente 15!

Det er fint at du tenker på partneren din og at du vil han skal ha det fint. God sex handler om en balanse mellom å yte og å nyte. Ofte er det slik at en av partene føler et veldig stort ansvar for at den andre skal ha det godt og glemmer helt seg selv. Selv om du vil gjøre noe for han, er det viktig at han også gjør noe som du liker eller har lyst til å prøve.

Det beste er å snakke sammen om hva dere begge ønsker og vil prøve ut. Du tror nå at han vil du skal ri han. Kanskje stemmer det, kanskje ønsker han noe annet. 

Her kommer det noen tips til hva du kan gjøre:

Du kan for eksempel sitte på knærne dine, over han og presse deg ned på penis mens du skyver hoftepartiet sitt fram og tilbake. Prøv å løfte deg litt opp samtidig som du presser hoftepartiet ditt framover, og så presser du deg ned samtidig som du presser deg bakover. 

En annen stilling som krever mer av deg er å sette deg ned på huk over han, som om du skulle tisset i skogen. Dette er ofte best å gjøre på gulvet, da det er lettere å holde balansen på hardt underlag. Det er og lurt å ha en stol, en vegg eller noe annet å støtte seg til, siden denne stillingen kan være ganske fysisk tung.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Hjemmetrening (ung.no)

Å trene styrke har mange positive effekter. Økt muskelstyrke strammer opp, og gjør oss i stand til å takle mange av hverdagens oppgaver bedre. Det kan også være med på å forebygge skader, både innen idrett og ellers.

Les mer

Vær stolt av den kroppen du har!

Jente med skateboard (Colourbox)

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex