Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å få kjæresten til å forstå meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og typen har vert ilag i nesten 2 år nå. Problemet er at jeg synst sexen vår er dårlig. Han er av den typen som helst vil ha sex kver dag og er eg heldig så holder han ut i et par minutt, dette gjør da til at jeg aldri kommer og det frister også da lite å ha sex. Har prøvd å forklare han det, men han mener han ikke kan gjøre noe med det. Jeg har også en vibrator/dildo fra tiden før vi ble ilag, denne vil han ikke at jeg skal bruke. Og har også spurt om ikke jeg kan bruke den samtidig som vi har sex slik at jeg også kommer, noe han heller ikke ønsker. Har dere et godt tips? Hvordan jeg evt kan ta det opp/få han til å skjønne min situasjon?

SVAR

Besvart 25.06.2019 22:35:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
account_circle