Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke inn fingre i skjeden, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har tenkt å forbrede meg på sex så ja, før når jeg har fingra får jeg bare to fingre inn. Kjøpte dildo og MASSE glidemiddel og den gikk kanskje 2cm inn før d kjentes ut som en vegg og d var sjult vondt så jeg tok den ut (jwl vond å trekke ut også) hva gjør jeg?? Jeg var veldig våt og veldig klar

SVAR

Besvart 25.06.2019 23:06:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Fitte, vulva og vagina

Vulva er betegnelsen på den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er et annet ord for skjede og er den indre delen av kjønnsorganet. Fitte er det norske ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle