Hopp til hovedinnholdet

Er det noe spesielt jeg skulle ha gjort med hånden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke helt om dette er rett kategori, men jeg fant ikke noen som passet så bra. Hei, jeg er en 14 år gammel jente. Jeg har en kjæreste som er like gammel. En dag når vi var sammen koste og klinte vi i senga og jeg kjente at han vart hard. Han prøvde ikke akkurat å skjule det, han tok hånden min ned dit (oppå buksen hans) Men problemet var at jeg viste liksom ikke helt va jeg skulle gjøre, så jeg hadde bare hånden min der. Han tok hånden sin oppå min etter en stund å presset ned. Jeg hadde ikke noe imot å ha hånden min der, men er det liksom noe spesielt jeg skulle ha gjort? Er det nok å bare ha hånden min der liksom? Viss det skjer igjen, hva er det liksom jeg skal gjøre? Jeg liker han veldig godt, og jeg vil ikke skuffe han... Plis svar fort

SVAR

Besvart 12.08.2019 16:36:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex første gang - Seksuell debut

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle