Hopp til hovedinnholdet

Hva er lov innen lingam massasje, body to body massasje osv.?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt på 20 år som lurer på hva som er lov og ikke lov innen lingam massasje body to body massasje, prostata massasje, tantrisk massasje, nuru massasje? er det noe av dette man kan betale for?

Besvart 13.08.2019 17:42
 

Svar
Hei gutt 20 år. 

Jurist her på ung.no har svart dette på et tidligere lignende spørsmål:

"Tantrisk massasje kan være lovlig i Norge. Det avgjørende er ikke hva man kaller det, men hva man gjør. Har det karakter av kjøp av seksuelle tjenester, vil det være straffbart. Hvis det innebærer berøring av kjønnsorgan, kan det vurderes som seksuelle tjenester.

Er det å regne som massasje, er det lovlig.

Tantrisk massasje skal innebære sensuell berøring over hele kroppen med varierende intensitet. Det skal ikke foregå noen erotikk eller sex mellom massøren og den som blir massert." 

Når det gjelder lingam massasje er dette direkte massasje av det mannlige kjønnsorgan, og dette er ikke lov, da kjønnsorganene berøres.

Nuru massasje (body to body massasje) er en erotisk massasje der begge nakne og at kroppene gnir seg mot hverandre. Avslutningen er ofte seksualitet. Fordi den ene betaler for tjenesten, vil dette sannsynligvis regnes som kjøp av seksuelle tjenester. 

Prostata massasje er sannsynligvis heller ikke lov, da dette kan inngå i å gi mannen orgasme. 

Jeg håper dette er til hjelp og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er en sexolog?

Hilsen sexologen, ung.no

Fra januar 2017 har en ny gruppe fagpersoner begynt å svare på spørsmål på ung.no – sexologer. Lurer du på hva en sexolog er og hva de kan svare på? Da kan du lese om det her.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex