Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke å få orgasme under sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 17 år som har vært i 2 langvarige forhold hvor vi har hatt sex. Jeg har også hatt sex med 2 andre en gang hver. Jeg og min forrige kjæresten var sammen i 2 år og hadde jevlig sex. Ofte holdt vi på i 1time eller mere helt til han kom også avsluttet vi. Jeg har aldri kommet og lurer på hva som er galt med meg. Det er veldig godt og vi har prøvd alle mulige slags stillinger og varianter. Jeg synes det er litt flaut at jeg aldri kommer og det virker ikke som det er godt for meg, men det er det jo! Han sendte meg melding for noen dager siden og skrev at han hadd sex med en ny jente og hun kom flere ganger så det var ikke han det var noe galt med... føler meg skikkelig dum som aldri klarer å få orgasme under sex uansett hva jeg prøver! Hva skal jeg gjøre ??

SVAR

Besvart 21.08.2019 21:41:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle