Hopp til hovedinnholdet

Jeg var på fest og hadde sex med bestevenninna mi

Gutt 15 år
 

Spørsmål
Hei, Jeg er en gutt på 15 år og i helga skjedde det noe dumt. Jeg har en veninne jeg har vært venn med siden barnehagen vi har lissom alltid vært bestevenner og hengt sammen. Og i helga var vi på en fest og drakk litt, også bynte vi vel og ta litt på værandre. I værtfal endte det med at vi låste oss inn på et rom og hadde sex. Men nå er jeg litt redd for hva som skal skje videre, for v var jo begge litt fulle og det er aldri noe jeg ville gjort hviss jeg var edru. Men jeg har jo alltid likt tanken å og ligge med hu. Men jeg er redd for at hun ikke har lyst til og være venn med meg mer eller noe. forde hun har lissom ikke snakket med meg de siste dagene. :( og jeg vet ikke helt hva jeg skall gjøre uten hu.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!
Grunnen til at hun ikke har snakket med deg i det siste er nok at hun kanskje er litt flau, og ikke helt vet hva hun skal gjøre eller hvordan hun skal forholde seg til deg. Det er ikke noe rart, det kom sikkert uventet på dere begge det som skjedde!

Det du kan gjøre er å først å fremst gi henne litt tid. Prøv  å forsiktig ta kontakt med henne, men ikke press henne. Hvis du liker denne jenta, bør du ikke la henne gå med det første. Det er jo tydelig at hun også liker deg som mer enn en venn, selv om det som skjedde var i beruset tilstand. Det er nok lurt å prate med henne om det, men ikke før du merker at hun er klar for det.  La henne få vite at du liker henne som mer enn en venn, og ikke vær redd for å vise det. Dere har vært venner veldig lenge, og det er nok derfor det er rart for begge to at det plutselig skulle skje noe slik. Ikke lat som om du er flau over det som skjedde, fortell henne at du ville det og at det ikke bare var fordi du var full!

Lykke til!

Mvh

Ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om barnevernet?

Hvem forvalter det statlige barnevernet?