Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker meg en kjæreste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde kjæreste for et par måneder siden. Jeg ønsker meg en ny en nå, men føler ALDRI at jeg kommer i kontakt med gutter som jeg interesserer meg for og som interesserer seg for meg. Det er enormt frustrerende. Jeg synger i kor, spiller i musikkorps, snakker med gutter på studiene mine, og allikevel, kommer han jeg leter etter aldri. Jeg vet ikke hva jeg gjør feil... vær så snill å hjelp meg

SVAR

Besvart 26.08.2019 19:47:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Jeg har aldri vært forelsket

Noen ganger kan det virke som om alle rundt deg er forelsket, men hva skal du gjøre når du ikke opplever å bli forelsket selv? Er det unormalt? Og hva skal til for å bli forelsket? 

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle