Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker meg en kjæreste

Jente 20 år
 

Spørsmål

Jeg hadde kjæreste for et par måneder siden. Jeg ønsker meg en ny en nå, men føler ALDRI at jeg kommer i kontakt med gutter som jeg interesserer meg for og som interesserer seg for meg. Det er enormt frustrerende. Jeg synger i kor, spiller i musikkorps, snakker med gutter på studiene mine, og allikevel, kommer han jeg leter etter aldri. Jeg vet ikke hva jeg gjør feil... vær så snill å hjelp meg

Besvart 26.08.2019 19:47
 

Svar
Hei

Jeg forstår at det er frustrerende at du enda ikke har møtt noen du føler er riktig for deg. Det er nok mange som har det på denne måten. 

Det finnes dessverre ikke noen god oppskrift på hvordan man skal treffe den rette. Det oppleves nok ofte som at dette skjer "når man minst venter det", eller at han plutselig bare dukker opp ut av det blå. Derfor er nok bare det å være sosial, vise interesse for andre og å aktivt delta på ting, som for eksempel med en hobby, den beste måte å øke sannsynligheten for å treffe noen på. Selvfølgelig er det noen som liker deg og interesserer seg for deg, men det er ikke sikkert du har møtt riktig menneske enda.

Jeg tror det er viktig å være klar over at slike ting ikke kan planlegges, men at de rett og slett bare skjer når man møter noen hvor kjemien stemmer. Det betyr imidlertid ikke at man bare skal gi opp, som sagt så øker jo sannsynligheten for at du treffer noen ved at du aktivt er blant mennesker og viser en interesse for å bli kjent med de. 

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

Jeg har aldri vært forelsket

Jente står inntil veggen og tenker (colourbox.com)

Noen ganger kan det virke som om alle rundt deg er forelsket, men hva skal du gjøre når du ikke opplever å bli forelsket selv? Er det unormalt? Og hva skal til for å bli forelsket? 

Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Å ikke ha kjæreste

ikke kjæreste (colourbox.com)

For mange er det rett og slett ikke rett å ha kjæreste. Kanskje er det bare ikke rett tidspunkt, kanskje har man ikke tid, eller kanskje man bare liker friheten med å være singel!?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex