Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg gjemme at jeg liker bdsm for foreldrene mine?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er 15 år og liker bdsm hva skal jeg gjøre og hvordan skal jeg gjemme det for foreldrene minne

Besvart 27.08.2019 19:52
 

Svar
Hei gutt 15!

Så fint du har funnet ut hva det er du liker av sex! Noen er seksuelt aktiv i mange år uten å finne ut av eller forstå hva det er en liker og trenger for å ha det godt.

Det å finne ut at en liker noe som kanskje er litt annerledes enn det de fleste liker, kan en føle seg utenfor og rar. En kan også være redd for hva familie og venner vil si om de får vite om det. Da er det ok å vite at ingen har rett til å få vite noe om hva det er du liker av sex. Sex er personlig og privat og du trenger ikke å fortelle noen om det.

Har du kjøpt eller skaffet deg sexleketøy eller klær som du liker å bruke når du har bdsm sex, kan det være vanskelig å gjemme om foreldre har tilgang til rommet ditt eller der du har tingene dine. En måte å få kontroll over dette, er å selv ta ansvar for å rydde og vaske rommet ditt og å vaske dine egne klær. 

Du kan også ta kontakt med andre på din egen alder som liker bdsm. Det finnes en forening som heter UngBDSM som jobber med og for ungdom som liker det samme som deg.

Du forteller at du er 15 år, da er du under den seksuelle lavalderen. Les gjerne vedlagte artikkel hva det kan betyr for deg.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver - NACS

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex