Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg treffe gutter for å ha sex?

Jente 18 år
 

Spørsmål

jeg er en jente på 18 år som har laster ned tinder. Jeg har skikkelig lyst å møte og ha sex med gutter. Men problemet her er at jeg ikke tørr. Var en gang jeg var på byn med noen venninner og planla og bli med en gutt hjem og ha sex. noe jeg frivillig hadde lyst til, jeg fikk ikke lov av venninnene mine selvom jeg er 18 for de var redd for meg. dette irriterer meg veldig for jeg er gammel nok til å bestemme selv. Jeg tørr og ha sex og møte gutter når jeg er full, men når jeg er edru bare backer jeg helt ut, for er egentlig ganske sjenert. har lyst og utforske meg selv, og det gir meg bedre selvtillit og ha sex med andre gutter. Føler en form for glede

Besvart 28.08.2019 13:54
 

Svar
Hei jente 18!

Du har helt rett - når du er 18 er det du som bestemmer om du skal ha sex, med hvem og på hvilken måte. Familie og venner kan selvsagt komme med sine meninger, men det er du som bestemmer.

Det å skulle finne noen å ha sex med, er vanskelig for de aller fleste av oss, og det er uavhengig av alder. En kan kjenne seg usikker på om en ser bra nok ut, om en gjør en god nok jobb når en har sex og om den andre egentlig liker en. Å skulle sjekke opp noen, medfører også en risiko for å bli avvist. Uroen for å oppleve det, kan være nok til å unngå å komme i en slik situasjon.

I spørsmålet ditt, forteller du at du tørr å treffe gutter når du er full, men ikke når du er edru. Dette er også noe som mange kan kjenne seg igjen i. Når en er full eller rusa øker lysten på sex, men evnen til å få det til reduseres. Det blir vanskeligere å kjenne etter og orgasmer kommer ikke så lett. 

En god start kan være å bli godt kjent med kroppen din; hvor på kroppen er det godt å bli tatt på og på hvilken måte. Les gjerne vedlagte artikkel for tips.

Selv om en er sjenert, merker en om det er noen som vekker spesiell interesse og gjør at en enten blir kåt eller interessert i personen. Når du kjenner dette, kan det gi deg litt ekstra pågangsmot til å ta initiativ. Våger en ikke noe, opplever en heller ingenting. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver Sex og samfunn, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

”One-night stand” eller tilfeldig sex – angrer du etterpå?

Jenter sitter på sengekanten og angrer (colourbox.com)

Har du opplevd å ha sex med noen (som du kanskje ikke engang kjenner) uten at det ble noe mer enn det? Du er ikke akkurat alene. Studie* viser at opptil 7 av 10 nordmenn har hatt minst en ”one-night stand”, så man kan si at tilfeldig sex er relativt vanlig.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex