Hopp til hovedinnholdet

Hva er det som er deilig for gutten med sex?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg lirte bare på om hva som er deilig for gutten med sex? Starten er jo deilig, fordi d er deilig å runke. Etter han har stukket penisen sin inni vaginaen, hva er deilig for han da? Hva skjer med penisen, og hva er deilig med d for gutten? Jenta får jo en penis inn i tissen, og selvom man er kåt, lurer jeg på hvorfan dette er deilig og ikke bare vondt.

Besvart 28.08.2019 14:08
 

Svar
Hei jente 15!

Det kan være flere ting som er deilig for en gutt når han har sex og samleier. En kan tenne på og bli kåt både fysisk og psykisk og av en kombinasjon. 

Når en gutt blir runka, så blir hodet på penis stimulert. Dette skjer enten ved at forhuden på penis blir ført fram og tilbake over penishodet eller at en bruker handflaten til å stimulere med penishodet. Når en har samleier, skjer den samme formen for stimulering av skjeden - tenk på at penis går inn og ut på samme måte som hånden føres fram og tilbake over penishodet. 

Etter litt tid, noen ganger bare sekunder - andre ganger mange minutter, får gutten utløsning og orgasme. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver Sex og samfunn, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexskole

kropp (colourbox.com)

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex