Hopp til hovedinnholdet

Har vært utro mot kjæresten min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten har vært sammen i ett år, og i løpet av dette året har jeg vært utro. Veldig tidlig i forholdet lå jeg med en annen. Jeg hadde nettopp flyttet til en annen by, langt bort fra kjæresten min. Jeg følte det var noe som manglet i forholdet. Kjæresten min var ikke like "interessert" i sex, og vi hadde som regel sex én gang i løpet av en langhelg sammen. Dette plaget meg lenge, og fristelsene ble store da jeg ble flørtet med av andre da jeg var ute og drakk sammen med vennene mine. Et par ganger senere kyssa jeg med andre jeg kjenner fra før, men det skjedde ikke noe mer. Jeg prøvde å forstå hvorfor jeg tok disse valgene, og ville forandre meg. Likevel plager dette meg mer og mer, spesielt da noen av vennene mine vet om dette og dømmer meg for dette. Kompisen min jeg kyssa med vil ikke engang være venner lenger. Jeg føler meg som en dårlig person, men klarer ikke si det til kjæresten min da jeg nå kjenner han bedre enn aldri før, og elsker han over alt på jord. Hjelp?

SVAR

Besvart 28.08.2019 17:53:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Har du vært utro?

Dersom du har vært utro mot kjæresten din kan du kjenne på en stor skyldfølelse og skam. Skal du fortelle det til partneren din? Er det mulig å redde forholdet? Og kan du tilgi deg selv?

 

Les mer
account_circle