Hopp til hovedinnholdet

Gutt 13, er jeg homo?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg begynte å lure på dette for noen måneder siden, er jeg homo? Vel, jeg liker jenter bedre sosialt, og de er mye snillere synes jeg, så jeg kunne ikke tenkt meg å være kjæreste med en gutt, ja jeg tror jeg er litt forelsket i en jente også, vet ikke tenker på henne veldig ofte og liker henne, jeg blir sjalu når hun er med andre gutter. Jeg er ikke forelsket i gutter og ja som jeg sa, vil jeg ikke være kjæreste med gutter på en sosial måte. Så er det seksuelt...jeg blir tent på av begge kjønn, jeg tenker mest på nakne jenter, men jeg tenker også på nakne menn, får ereksjon av begge. To ganger har jeg drømt om nakne menns romper, men jeg tenkte ikke på penisen deres, rompehullet til gutter ser ganske lik ut som jenters rompe, og vagina, kroppen hadde en manns fjes. Men en gang rant det av penisen min (jeg var veldig kåt) da jeg tenkte på damer. Jeg ser ikke på meg selv som homo, men selvom jeg liker jenter kan det hende jeg er bifil? Hilsen gutt 13 år

SVAR

Besvart 30.08.2019 09:50:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle