Hopp til hovedinnholdet

Er det stor forskjell på å kunne ta feil på skjeden og urinrørsåpningen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på litt kort og utdypende angående skjeden. Jeg har hatt samleie en gang, og det var vanskelig for min partner å finne hullet. Jeg vet godt at det er tre hull, urin, skjede og anus. Anus vil man jo merke, men er det stor forskjell på å kunne ta feil på skjeden og urinrørsåpningen? Er redd for at han ikke visste hvor det var, og heller ikke 100% sikkert jeg. Jeg kjente det var vondt, ikke deilig-vondt. Det kom i hvert fall ikke dit. Har ikke studert meg selv nøye der nede ved de diverse hullene osv, fordi jeg føler jeg bør kunne vite det for jeg er rosa 17, snart 18. Jeg er bare redd for hvis mitt neste forhold skal være usikkert ved sex pga jeg har dårlig erfaring fra sist gang. Jeg vil ha koll på det, før jeg gjør noe helt feil!!

SVAR

Besvart 01.09.2019 17:46:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan?

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
attach_file

Lær om vanlige samleiestillinger

Lurer du på hva du skal gjøre når du har sex? Prøv deg fram, snakk sammen om hva dere liker og øv deg. Her får du en innføring i vanlige sexstillinger.

 

Les mer
account_circle