Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er kåt, hva er vanlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Når jeg er med kjæresten min på 15 så pleier han å ta på formene mine å det syns jeg er helt greit men får han boner av det ? Og får han det når vi kliner ?,har ikke sett det men han legger seg ned på magen ganske ofte etter at vi har gjort det og tenker han på meg mens han onanerer? Er bare litt nyskjerrig og vet at dere ikke kan vite det men hvor mange ganger er det vanlig at 15 åringer runker ? Han er ganske dirty å syns jeg er deilig og igår når vi var sammen lukta det sæd i hele rommet hva kan ha skjedd da liksom ? Og ser han på andres jenters rumpe også?

SVAR

Besvart 11.09.2019 08:30:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle