Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er kåt, hva er vanlig?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Når jeg er med kjæresten min på 15 så pleier han å ta på formene mine å det syns jeg er helt greit men får han boner av det ? Og får han det når vi kliner ?,har ikke sett det men han legger seg ned på magen ganske ofte etter at vi har gjort det og tenker han på meg mens han onanerer? Er bare litt nyskjerrig og vet at dere ikke kan vite det men hvor mange ganger er det vanlig at 15 åringer runker ? Han er ganske dirty å syns jeg er deilig og igår når vi var sammen lukta det sæd i hele rommet hva kan ha skjedd da liksom ? Og ser han på andres jenters rumpe også?

Besvart 11.09.2019 08:30
 

Svar
Hei

Å være kåt er vanlig for de aller fleste i ungdomstiden.

Det å onanere er viktig for å bli kjent med egen kropp, og finne ut hva man liker og hva man ikke liker. Om man vil onanere eller ikke bestemmer man helt selv, men det er lurt å gjøre det dersom man har lyst!

Det er helt vanlig å bli kåt når man kysser og tar på hverandre, kroppen er laget slik at det skal være deilig.

Når gutter blir kåte kan de få ereksjon eller "boner" som du skriver. Gutter kan OGSÅ få ereksjon når de ikke er kåte, det er helt vanlig. Når gutter onanerer vil dette ofte ende opp med at de får orgasme og utløsning, da kommer det sæd. Helt naturlig, vanlig, sunt og deilig. 

Hva gutter tenker på når de onanerer er veldig forskjellig, men dersom de har en kjæreste som de synes er deilig og som de liker vil det være helt naturlig å tenke på det.  Om han tenker på andre rumper enn din kan jeg dessverre ikke svare på ;)

De aller fleste er forskjellige i ungdomstiden, noen er mer kåte enn andre og noen oppdager at de kan bli kåte seinere i ungdomstiden. Hva man synes er greit og ikke er også forskjellig.

Derfor er det viktig å passe på så man ikke gjør noe man ikke vil, bare fordi den andre er mer kåt eller mer klar.  

Legger ved noen artikler hvor det står mer om det du lurer på.

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vær stolt av den kroppen du har!

Jente med skateboard (Colourbox)

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex