Hopp til hovedinnholdet

Lurte på om jeg kunne få litt tips til sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en veldig god og snill kjæreste og jeg skal feire min barnebursdag snart og vi planlegger og ha sex på samme dag, vi har bestilt kondomer og er klar og gleder oss, men dette er min første gang og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre eller hva som er hennes type (altså hvilken type sex hun liker da) og lurte på om jeg kunne få litt tips. Vi har litt forskjellig med kondomer, vi har jordbær smak og vanlige kondomer. Det betyr masse for meg og jeg vil at dette skal bli perfekt + jeg er ikke så komfortabel i min egen kropp... Vær så snill og hjelp meg. Hilsen en gutt på 13 år.

SVAR

Besvart 15.09.2019 18:31:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle