Hopp til hovedinnholdet

Spørre en annen jente om sex

Jente
 

Spørsmål

Hvordan kan jeg spørre en annen jente om hun vil ha sex med meg. Jeg hvet at man må ha en penis vis man vil lage barn finnes dett andre måter

Besvart 11.09.2019 15:12
 

Svar
Hei

Jeg har lagt ved noen artikler som du kan lese under svaret.

Det er viktig at begge parter har lyst til å ha sex med hverandre.

For å finne ut om en annen har lyst til å ha sex med deg er det vanlig å ta kontakt, prate og kanskje gjøre ting sammen først. Etter hvert som dere blir kjent og trygge på hverandre kan du spørre henne om hun har lyst til å ha sex med deg. Hvis dere blir forelsket vil gjerne følelsene hjelpe deg på veien mot sex. Husk at sex det "beste I verden" om begge ønsker det og er gode med hverandre.

Lykke til:)

En jente blir vanligvis gravid gjennom samleie med en gutt som befrukter hennes eggcelle med en sædcelle. Det går også an for jenter å bli befruktet av en donor (en mann som gir sædceller) Da er det vanlig at sæden blir sprøytet inn I jentas skjede med en sprøyte. 

Vennlig hilsen

Amathea I samarbeide med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er samtykke til sex?

Skal vi ha sex? Ja eller nei?

Det er lov å ombestemme seg, også når du starter en seksuell aktivitet. Lær deg å tyde den andres signaler, og pass på at du er tydelig selv. Lær her hva samtykke til sex egentlig er.

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex