Hopp til hovedinnholdet

Kjenner vibratoren veldig lite og jeg er heller aldri kåt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei kjøpte meg nettopp vibrator en liten og billig som får plass i lomma liksom men når jeg bruker den kjenner jeg veldig lite og jeg er heller aldri kåt kjenner jeg og håpte litt at denne ville endre det men hva kan jeg gjøre for å bli mer kåt og få best mulig bruk av vibratoren og den er jo ganske liten som sagt men om jeg tar den inn så gjør det vondt liksom og da er den ikke langt inne med tanke på at den bare er 11,5 cm i total lende

SVAR

Besvart 16.09.2019 19:52:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle