Hopp til hovedinnholdet

Kyssing etter oralsex?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei. Driver å dater en jente for tiden og prater mye om oralsex. Det ødelegger forholdet (min mening) pga diskusjon om kyssing etter oralsex, hun krever det men jeg synes det går for langt. Har prøvd og avtalt med hver andre om at det ikke blir kyssing etter oralt og at jeg heller kan slikke som en takk istedenfor, men det er helt uaktuelt for henne siden hun ikke hat noe imot kyssing etter slikking. Ee det normalt og kysse etter suging? eller er det bare jeg som er kresen på tanken? Isåfal er det en måte og overbevise at det ikke er noe å bekymre meg for? Har ikke lyst og avslutte forholdet

Besvart 19.09.2019 17:34
 

Svar
Hei gutt 20 år. 

Det er stor forskjell mellom de enkelte om en kysser etter oralsex eller ikke. Noen synes det er helt uproblematisk å kysse etter oralsex, mens en del, som deg, ikke klarer det eller liker det i det hele tatt.

Noen tenner ekstra på kyssing etter oralsex, noen fordi det kan føles litt tabu, mens andre synes det er deilig med smak av eget og den andres kjønn. 

Hvis du ikke liker det eller får deg til å gjøre det, skal du ikke gå utover de grensene du har for deg selv. Dette må du snakke med kjæresten om. Forklar hva det er du ikke liker. Forklar hva du tenker og føler. Ingen kan si at den det den andre føler er feil. 

La ikke dette ødelegge forholdet du har. Det å ha respekt for hverandres grenser er endel av et forhold. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Oralsex og munnsex?

Par kysser (colourbox.com)

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex