Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex med en jente på do, og læreren brydde seg ikke...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Var på skolen istad, en jente i klassen har så deilig kropp og alt d der så jeg spørte om hun ble med på do, Hun sa "ok?", hun ble med inn og hun dro av seg buksa og ba meg om å stappe pikken min inn, jeg gjorde d og stakk ut pikken og inn og pulte henne rett og slett, rett før jeg kom tok jeg pikken min ut også spruta jeg henne i ansiktet. En lærer med inspeksjon banket på døra og spurte om noen var der inne, fordi folk pleier å låse igjen døra fra utsiden, fordi en gutt måtte veldig på do, også svarte ingen av oss. Hun låste opp døren også så hun meg men pikken ute og hennes ansikt fullt av sæd, hun sa unnskyld og gikk vekk som ingenting hadde skjedd, er dette feil?? Hva vil skje nå??

SVAR

Besvart 20.09.2019 13:58:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle