Hopp til hovedinnholdet

Kåt hele tiden. Hva gjør jeg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Kåt hele tiden hva gjør jeg?

Besvart 24.09.2019 16:49
 

Svar
Hei jente 15 år. 

Det er vanlig å være kåt hele tiden i den alderen du er i nå. Det lages masse hormoner i kroppen og det kan ta litt før en føler at en har mer kontroll.

Det hjelper å onanere til orgasme. Da går kåtheten over for en stund. Noen onanerer i dusjen før skolen, når de kommer hjem og før de sovner. Andre onanere sjeldnere, og andre igjen oftere. Finn ut hvor ofte du må onanere for å ha mer kontroll.

Hvis det ikke passer å onanere, kan du avlede deg selv. Du kan tenke på andre ting. Når du er på skolen kan du følge med og delta aktivt i timen. I friminuttene kan du snakke med folk.

Når tanken på seksualitet kommer, kan du også avlede deg selv med andre tanker. Det er sånn at før du føler noe har du tenkt. Det er på tenkestadiet du kan endre hva du føler. Det kan ta litt tid å øve på dette. 

Gled deg over kjønnet og kroppen din!

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex