Hopp til hovedinnholdet

Penisstørrelse og sex

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har en kjæreste som har lyst til å ha sex med meg. Det vil jeg og, men problemet er at jeg mener jeg har en for liten penis og er redd for å si noe. Den er på rundt 13 cm stiv og er ganske tynn. I tillegg har jeg trang forhud, jeg tror ikke det skal plage meg noe særlig under sex, men det ser ikke akkurat særlig pent ut...

Besvart 26.09.2019 21:25
 

Svar
Hei

Jeg forstår at du er nysgjerrig på seksualitet. Det er vanlig å være usikker på seg selv, underlivet sitt, penisstørrelse og hvordan man skal prestere under samleiet. 

Å gjennomføre et samleie første gang, er som med de fleste ting i livet. En er nybegynner og trenger å trene og finne ut av ting sammen. Det er veldig sjeldent at det er slik en ser på film.

Normal penisstørrelse hos en utvokst gutt (det vil si omtrent 20 år) er mellom 10 og 20 cm i stiv tilstand. Gjennomsnittet hos voksne menn i Norge ligger på 14-16 cm. Dette er målt på oversiden av penis, fra mageskinnet til tuppen av penis. Det vil si at du ligger innenfor normalen. 

Du trenger ikke å behandle trang forhud hvis man ikke har noen plager med dette, men noen får ubehag ved samleie og ved onanering. Da kan du ta kontakt med din fastlege for å få behandling. 

Først og fremst er det viktig å kjenne etter om du har lyst til å ha sex med kjæresten din. Føler du deg presset til det, eller er du klar for å ha sex med kjæresten din? Gi deg lov til å være nybegynner. Det er alle første gang de har sex.

 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex