Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan penisen min på 5 cm være stor nok?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er bekymret for sexlivet mitt på grunn av liten penis. (den er 5 cm) jeg er redd for ikke være i stand til å tilfredsstille partneren min.

Besvart 25.09.2019 11:54
 

Svar
Hei gutt 16!

De aller fleste kan kjenne seg stressa og urolig før en skal ha sex med noen for første gang eller når en bytter fast partner. En kan lure på om en ser bra nok ut, om penis er stor nok og om en gjør en god nok jobb for den andre. Gutter tar ofte et stort ansvar for at den en har sex med skal ha det best mulig. Noen ganger tar en et så stort ansvar at en glemmer at en selv skal ha det godt

Skal jenter få orgasmer, må det skje en kombinasjon av stimuleringer. Både skjeden og klitoris må stimuleres. En penis alene inn i skjeden vil ikke gjøre at hun får orgasmer. Det er også ok å vite at det er de ytterste seks cm av en skjede som er mottagelig for den stimuleringen et samleie gir.

Noen jenter liker derfor å stimulere klitoris selv mens partner har fokus på skjeden, mens andre liker at partner stimulerer skjedde og klitoris samtidig.

For deg, betyr dette at du kan slappe av når det gjelder størrelsen på penis. Det er svært mye du kan gjøre annet enn samleier som kan gi partnerene dine nytelse og orgasme. Sjekk ut med den du skal ha sex med hva det er hun liker av ulike stimuleringer og prøv dere fram.

Les gjerne vedlagte artikler for mer informasjon og tips.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver Sex og samfunn, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex