Hopp til hovedinnholdet

Er det farlig å ta både ellaone og norlevo i samme syklus

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For tre dager siden hadde jeg samleie for første gang. Vi brukte ikke beskyttelse, og han mente han ikke kom inni meg. Det første jeg gjorde på morgenen dagen etter, var å ta angrepille (Norlevo). Igår kveld hadde vi igjen samleie uten beskyttelse, men denne gangen kom han inni meg. Derfor tok jeg igjen angrepille (ellaOne). Det gikk ca. 12 timer etter hver samleie da jeg tok angrepille. Er det farlig at jeg har tatt to forskjellige angrepiller? Jeg er veldig redd, og tenker jeg skal ta graviditetstest. Burde jeg det? Eller er disse angrepillene effektive? Hva skal jeg gjøre? Takk for svar!

SVAR

Besvart 26.09.2019 16:26:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer for deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. Her kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Gravid og usikker? Få gratis veiledning hos Amathea

Det kan være vanskelig å vite hva du skal gjøre om du oppdager at du er gravid. Da kan det være godt å ha noen å snakke med. Amathea gir tilbud til alle som trenger det i hele landet på telefon, chat eller mail.

 

Les mer
account_circle