Hopp til hovedinnholdet

Har hatt sex, og hatt forskjellige symptomer, kan det dreie seg om SOI/HIV?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Hadde ubeskyttet sex med ei jente før sommeren, hun er norsk og har hatt sex en gang før.. I sommer har jeg jobbet og trent mye, og mulig totalbelastningen har vært høy.. hvertfall.. rett før skolestart ble jeg syk. Vondt i hodet/mild feber i en dag, deretter moderate svelgsmerter som gikk over etter en uke. begynte å trene igjen og fikk et tilbakefall 2 uker senere, tett nese/hoste men ikke sår i halsen.. jeg tenker på.. er dette pga totalbelastning eller kan det være noe SOI? Typ klamyida/hiv? Har hatt lett kløe på penis og etterhvert litt ømme testikler men dette har vært fraværende i flere uker nå. Og hvor stor sjanse er det for at norsk etnisk ungdom kan pådra seg hiv?

SVAR

Besvart 01.10.2019 12:00:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle