Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli våt og klar for sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde for to uker siden sex for første gang med en fyr i fra byen. Siden jeg aldri verken har sett på sex eller sett porno var det relativt vondt å ha samleie, da jeg igrunn ikke var vått. Det føltes på en måte ut som penisen stoppet halvveis inn. Verken jeg eller han kom. Jeg har derfor to spørsmål. Jeg opplever veldig svie i sjeden nå i ettertid. Er det mulig at jeg har blitt smittet av kjønnssykdommer, selv om ingen av oss kom? Har dere noen tips til hvordan jeg kan bli kåt før samleie i fremtiden?

SVAR

Besvart 05.10.2019 19:21:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle