Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig å få store gratiskondomer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er en gutt på nett fylt 15. Er fullvoken sexuelt og er glad i sex. Er sammen med en jente på samme alder. Ja, vi har mye sex. 3 til 4 ganger om dagen er vanlig siden vi har lyst på hverandre hele tiden. Rekner med det vil avta etterhvert, men er det vanlig med so mye? Vi bruker preventiver som vi får kjøpt på nettet, men det koster oss 30-40 kroner om dagen. Har og vært inne på nettet og sett på gratis preventiver, men der er det bare mindre størrelser. Bruker MY.SIZE 69 mm siden jeg er veldig stor nedentil. Har prøvd minder men de klemmer ubehagelig. Vet at jeg er veldig stor, men mange andre er sikkert like store og større, difor lurer jeg på hvorfor det ikke er mulig å få store gratiskondomer?

SVAR

Besvart 18.10.2019 16:01:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ingen aldersgrense på prevensjon

Det er ingen aldersgrense på verken hormonell prevensjon eller kondomer. Er du seksuelt aktiv, har du rett til trygg prevensjon. Men hva med foreldrene? Skal de informeres?

 

Les mer
account_circle