Hopp til hovedinnholdet

Kondomet falt av

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skulle ha fått mensen i går men den kom ikke og jeg er ekstremt stresset. På lørdag hadde jeg ubeskyttet sex fordi mens vi hadde samleie hadde kondomet falt av uten at vi merket det. Vi fant det ut for han i det hele tatt kom så vi rakk ikke bli ferdig. Er ekstremt stressa nå for kan ikke være gravid. Vet det er en sjans og klarer ikke la vær å tenke på det. Var veldig sikker på at jeg kom til å få mensen i natt fordi i går hadde jeg noe som lignet mensen smerter. Hadde kramper i underlivet og vondt i magen og var kvalm. Tenkte å dra på apoteket og kjøpe en angrepille i dag siden det har gått under 72 timer enda. Tror dere at jeg er gravid? Hva skjer hvis jeg er det? Kan ikke gå til mamma eller pappa og har aldri vært på helsestasjon før. Hilsen en veldig stresset og bekymret 16 år gammel jente!

SVAR

Besvart 21.10.2019 13:46:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvordan bruker man kondom?

Kondom brukes på penis under sex for å unngå graviditet og seksuelt overførbare infeksjoner. Det er det eneste sikre prevensjonsmiddelet som gutter kan bruke.

 

Les mer
account_circle