Hopp til hovedinnholdet

Han stjal mitt første kyss!!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Herregud jeg kan ikke tro dette men når jeg var på grunnkurs Torsdag den 24 oktober så skjedde det noe vanvittig ille, med ille så mener jeg at en gutt som jeg har møtt bare 3 ganger i grunnkurset og aldri snakket med begynte å snakke med meg og spørre meg for snapchatten min og jeg ga det til ham for å være vennlig, men han begynte helt å få feil inntrykk og sendte meg melding om at jeg var deilig og at jeg kunne runke han på pausen, som sagt jeg svarte tilbake og sa at jeg ikke er interessert i han, men han ga ikke opp og sa han vil ha meg, men noen timer senere i pausen så kom han til meg og kysset meg eller lettere sagt stjal mitt første kyss så han ødela alt og herregud det var det verste kysset for han brukte for mye tunge og jeg ikke var interessert i han. Ikke minst så prøvde han å ta av jakken min og hooke opp med meg noe som jeg ikke ville og jeg har ikke sagt det til noen for jeg er redd folk dømmer meg, så hjelp.

SVAR

Besvart 30.10.2019 19:17:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Seksuelle rettigheter

Visste du at menneskerettighetene også gir deg seksuelle rettigheter?

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuelle overgrep?

Vi har samlet en oversikt over lovbestemmelser i straffeloven som omhandler seksuelle overgrep.

 

Les mer
account_circle