Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg snakke med han om dette? - Og i så fall hva burde jeg si?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For to uker siden var kjæresten min på fest og hadde sex med exen hans, som han har sakt før er «ufyselig å ville aldri rørt ho uten å være full». Dette førte til at jeg gjorde det slutt, men like etter ble Ilag igjen siden han angret sånn å jeg fortsatt likte han. Etter det har det bare vært rart fordi jeg føler at han ikke er glad i meg lenger, eller forelska. Jeg har blitt strengere ved å kutte ned på sex så han kan jobbe for noe. Men så består jo ikke forhold bare på slikt. Jeg føler meg desperat vær gang jeg lurer på om vi skal finne på noe, eller om han vil sove hær. Fordi han kommer alltid på en unnskyldning. Men kommer sånn inniblant. Synes dere jeg burde få snakket med han om dette, å i så fall hva burde jeg si?

SVAR

Besvart 02.11.2019 00:41:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Har partneren din vært utro?

Hva er utroskap? Hvilke reaksjoner er mest vanlig, og er det mulig å fortsette forholdet?

 

Les mer
account_circle