Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor ble penisen til kjæresten slapp da vi skulle prøve sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15, jeg har en kjæreste på 15, vi har vært sammen i snart to måner så Jeg og han bestemte oss for at vi skulle prøve å ha sex, han overnattet hos meg og han var hard hele tiden men så startet vi å snakke om vi skulle ha samleie ingen av oss har gjort det før. Vi hadde det kjempe fint og alt gikk som det skulle han var hard helt fram til han skulle putte den inn den ble nesten helt slapp med den gang. Vi prøvde å ha "litt mer fore play" som det kalles og han ble hard men ikke veldig, ikke nokk til at den kunne komme inn, jeg lurer veldig på hva som er galt, Så jeg sa til han at vi bare kunne prøve en annen gang, men vi ville egentlig prøve litt til men vi var veldig slitene siden vi hadde prøvd i over 2 timer men ingen ting skjedde, Han ble veldig trist ovenfor meg og sånn han tenkte veldig på at det var hans feil, men jeg sa det til han at det ikke var det og at vi bare skulle prøve en annen gang igjen. Er det noe vi kan gjøre med dette? Hjelp? Håper på svar:)

SVAR

Besvart 03.11.2019 19:54:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Gutt og kåt, men får ikke ereksjon

"Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå. Hvorfor skjer dette?"

 

Les mer
attach_file

Kåt, men kroppen gir ikke forventet respons

Mange sliter med å få kroppen til å fungere som forventet når man er kåt. Lysten er der, men skjeden blir ikke våt eller penis blir ikke stiv. Hva skjer og hva kan du gjøre?

 

Les mer
account_circle