Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å unngå å revne når jeg har samleier?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heii, jeg får rift etter hver eneste samleie uten at jeg kjenner det mens vi holder på. Har prøvd masse forskjellige glidemiddel men alt svir. Har også prøvd med godt for play også at jeg kommer før vi har sex for å få det ekstra vått men revner likevell. Har blitt presset til å ha sex fra jeg var 14år-16år av en tidligere og eldre kjæreste. Har vært hos flere gynekologer pga jeg har fått vondt av bare å ta en finger inn men de sa at ingen ting var galt og at det er noe jeg må jobbe med da det bare er hodet mitt tenker at det ska skje noe vondt. Har jobbet med meg selv både alene og med den nye kjæresten min og nå kan jeg fint ha sex og nyte det! Jeg som trodde sex ikke var mulig å nyte... Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre for å unngå å revne? Finnes det glidemiddel man ikke blir rød av og som ikke svir? Siden jeg føler jeg reagerer på alt og har prøvd alt. Tror dere det er noe jeg gjør som gjør at jeg revner, at det sitter litt i hue at det har vært ren smerte tidligere kanskje

SVAR

Besvart 21.11.2019 22:51:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle