Hopp til hovedinnholdet

Røde prikker på penis, både på selve hodet, men også på i enden av forhud

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 17 år. Jeg har flere ganger oppdaget røde prikker på penis, både på selve hodet, men også på i enden av forhud. Det klør, er svært irritert og skyldes ut mye hvitt belegg. Sett et bilde av sopp på penis, og det er svært lignende. Har hatt sex med 2 ulike personer, dette ble oppdaget etter første gang jeg hadde sex med den første jenta. Det gikk over uten at jeg hadde gjort noe særlig, men dukket opp igjen uten å ha hatt noe samleie på noen stund. Det har vært litt av og på, og det gikk uten å komme tilbake før jeg hadde sex med min nye partner. Jeg dusjer hver dag, men ikke såpe på penis eller noe sånnt. I tillegg til dette har jeg diabetes type en, som jeg leste et sted også kunne føre til soppinfeksjon. Usikker på hva dette forekommer av, men det er slitsomt og irriterende hver gang det kommer. Varer ofte i en ukes tid før det går bort. Viktig å påpeke at forhud også strammes etter en liten tid, og ikke vil åpnes i denne perioden, eller blir mye trangere.

SVAR

Besvart 28.11.2019 18:29:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Trang forhud

Hvis det gjør vondt å trekke forhuden tilbake, har du for trang forhud. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle